Finansiering

Låna pengar för att köpa företag

Låna pengar till köp av företag, café, restaurang, bar, nattklubb! Banklån för att finansiera köpet av företaget? Behöver du låna pengar för att köpa ditt företag?  Har du bestämt dig för att köpa ett företag, men det är lite dyrare än du hade tänkt dig eller så har du inte tänkt på hur ska finansiera hela företagsförvärvet? Behöver du hjälp med finansieringen – kanske ett mindre banklån?

Hur ska du finansiera ditt företagsköp? Ska du finansiera köpet själv genom eget kapital eller måste du låna pengar till en del av köpeskillingen?

De större bankerna är väldigt restriktiva när det gäller att låna ut pengar till att köpa café, restaurang, bar eller någon annan rörelse inom servicebranschen. Bankerna ställer oftast orimliga krav på säkerheter vid utlåning till förvärv av företag eller rörelser inom servicebranschen då banken har svårt att värdera verksamheterna.

Detta gäller inte oss som arbetar med att värdera och hjälpa till vid försäljningen av dem olika verksamheterna som vi har till försäljning hos oss. Därav kan vi kan hjälpa dig med finansieringen, upp till 30 % av köpeskillingen vid förvärv av objekt som förmedlas av oss!

Kontakta oss när du hittat ett företag till salu hos oss och ifall du behöver hjälp med finansieringen!

Hos Banklån.nu kan du hitta förmånliga lån upp till 350 000 kr!

Ring oss för ytterligare information!

Handläggare: Jack-Can Kulhan

Telefon: 08-12 05 72 31

Mobil:  076-20 18 57