Café i Stockholm till salu

En mycket populär och vinstgivande caféverksamhet är till salu.
Caféet har endast funnits i två år, men är redan inarbetad och mycket lönsam. Caféet har mycket gott rykte och antalet återkommande kunder växer stadigt.  Under båda åren har utvecklingen varit fantastisk med både växande kundkrets och vinster.

Caféet är beläget är ett charmigt bostadsområde med stadigt växande invånare. För närvarande bygger man 300 bostäder till i området. Läget är mycket attraktivt och det är en ständig rörelse runt caféet tack vare omgivande affärsverksamheter, systembolag, sjukhus, kontor och naturligtvis dem boende i området.

Lokalen är mycket smakfullt inredd med högt till tak, vilket ger en caféet en rymlig och mysig känsla. Det finns ca 40 sittplatser inne och 6 platser på uteserveringen.  Under årets varmare månader finns möjlighet till att utöka antalet platser på uteserveringen till 40 platser. Fönstren är öppningsbara och under sommaren är detta mycket trevligt och populärt.

I lokalen finns även två förrådsutrymmen, personal och gäst WC samt ett kylt soprum i källaren. Utrustning, maskiner och inventarier är av hög kvalitet och i princip i nyskick.

För en driftig person är potentialen enorm, speciellt med det växande kundunderlaget.

Pris: Såld!
Omsättning: Såld!
Månadshyra: 26 692 kr + moms
Lokalytor: 130 kvm + 30 kvm i biyta
Öppettider: Mån – fre 08.00 – 19.00
Lör – sön 10.00 – 18.00

Ovanstående uppgifter har erhållits från säljaren!

För ytterligare information kontakta iMäklare:

Handläggare: Can Kulhan
Telefon: 08-120 572 31
Mobil: 076-201 85 79, ring mellan 11.00 – 20.00
E-post: ck@imaklare.se

Du gillar kanske också...