Lyxig restaurang i Åkersberga

En lyxig restaurang perfekt för en kunnig familj eller ett  par driftiga kompanjoner. Restaurangen ligger i ett mycket trevligt bostadsområde i Åkersberga vid en vattenkanal där det passerar mindre båtar.

Restaurangen är totalrenoverad och har en lyxig inredning som ger en hemtrevlig känsla. I restaurangen finns för närvarande 60 sittplatser, men antalet platser kan utökas vid behov.

I restaurangen finns en loungeavdelning med mysig bar. I baren serveras öl, vin och drinkar.  Man har nyligen investerat i en finare espressomaskin och serverar även espressodrinkar.

I anslutning till restaurangen finns en stor uteservering med ca 60 sittplatser. Under sommaren är uteserveringen mycket uppskattad och populär på grund av utsikten och att kunderna kan parkera sina båtar bredvid uteserveringen.

Det nuvarande konceptet är ”fusion”, en blandning av det asiatiska och det amerikanska köket. Man har valt ut dem bästa maträtterna från båda köken.

Köket är mycket lättarbetad och har all utrustning som behövs. Utrustningen håller mycket hög standard.

Nuvarande ägare säljer på grund av att denne har flera verksamheter och saknar den tid som krävs för att driva en restaurang av denna art.

Restaurangen har fullständiga rättigheter!

Ypperligt tillfälle för den kreative att ta över en fantastisk restaurang med stora utvecklingsmöjligheter!

Nedanstående uppgifter har erhållits från säljaren:
Pris: Såld
Omsättning: Såld
Hyra: Såld
Hyresvärd: Såld
Lokalytor: 130 kvm
Sittplatser: 80 platser inne och 70 ute
Öppettider: Mån – lön: 17.00 – 22.00
Sönd: stängt
För ytterligare information kontakta iMäklare:
Handläggare: Can Kulhan
Telefon: 08-120 572 31
Mobil: 076-201 85 79, ring mellan 11-20!
E-post: ck@imaklare.se

Du gillar kanske också...