Restaurang & Cocktailbar

Mycket populär och smakfullt inredd restaurang och cocktailbar tillhörande en av stadens absolut bästa mötesplatser med trädgårds känsla.!

Mycket  populär och smakfullt inredd restaurang och cocktailbar tillhörande en av stadens absolut bästa mötesplatser med trädgårds känsla.
Cocktailbaren är belägen på fullständigt lysande läge med mycket företag runt om, vilket leder till mycket after work och middagar.                                                                                                                                                             Restaurangen erbjuder sina gäster en unik kombination av smaker, atmosfär, känsla och bemötande vilket gör den till den självklara mötesplatsen i staden.
Man anordnar Comedykväll sista onsdagen varje månad, varje fredag och lördag gästas cocktailbaren av olika Dj`s som spelar allt ifrån gamla godingar till den senaste housemusiken.
Kundkategorin måste anses som mindre priskänslig och detta gör att restaurangen har höga marginaler.
Området är under expansion och det byggs mycket student bostäder runt om restaurangen vilket kommer att bidra till ännu fler gäster.
Observera att krogen inte är belägen i Stockholm utan ligger ca 1 timma från Stockholm..                                                                                                                                                                                                                                              Restaurangen drivs enbart av personal,vilket gör att det finns stora utvecklings möjligheter för en driftig restauratör!

Uppgifterna har erhållits från säljaren:
Pris: 1695 000 kr–eller bud!
Omsättning: 10 000 000 kr/år
Hyra/månad: 35 678 kr (exkl. moms)
Hyresvärd: Kungsleden
Lokalytor: 300 kvm
Sittplatser: 100 platser inne 40 platser ute
Öppettider:
Tis–Tors: 15.00 – 01.00
Fre–Lör: 15.00 – 02.00
Sön–Mån: STÄNGT
För mer information kontakta:
Handläggare: Jack-Can Kulhan
Telefon: 08-120 572 31
Mobil: 076-201 85 79
E-post: ck@imaklare.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...