Spelbutik i en större ICA butik

Lönsam spelbutik med låg hyra och korta öppettider säljes! Möjlighet att köpa en trevlig och väletablerad spelbutik som ligger inne i en större ICA butik. Spelbutiken är placerad vid ICA butikens ingång/utgång och precis efter kassorna – alla kunder passerar spelbutiken!
Spelbutiken ligger i ett kapitalstarkt område i en förort söder om Stockholm. ICA butiken är en av dem större i området och ligger vid en högtrafikerad väg med gott om parkeringsplatser, vilket bidrar till att både ICA butiken och spelbutiken är välbesökta av bilburna kunder.

Idag är spelbutiken ombud för Svenska Spel, ATG och Posten!  Spelprovisioner från Svenska spel , ATG och posten uppgår till ca 1100 000 kr/år.

Spelbutikens övriga utbud består av försäljning av korv (Sibyllas korvmeny), godis, dricka, GB glass, tobak och tidningar.

Spelbutiken har, genom både bra service och hög kunskapsnivå inom trav och spel, lyckats skapa sig hög status i området bland spelande kunder. Tack vare bolagsspelen som görs av ägaren har det genom åren blivit många härliga storvinster!

Den nuvarande ägaren har drivit butiken i ca 10 år och har skapat en bra och stabil kundkrets – säljer spelbutiken pga förändrade familjeförhållanden!

Passa på och köp en lönsam och lättskött spelbutik som ej är personalkrävande!

Uppgifterna har erhållits från säljaren:
Pris: SÅLD
Omsättning: SÅLD
Hyra: SÅLD
Hyresvärd: Privat fastighetsbolag
Lokalytor: 80 kvm


Öppettider: Mån-fre: 10:00-19:00
Lör: 10:00-14:00
Sön: 11:00-14:00
För ytterligare information kontakta:
Handläggare: Jack-Can Kulhan
Telefon: 08-120 572
Mobil: 076-201 85 79, ring mellan 11-20!
E-post: ck@imaklare.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...